20.8 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO – VIDEO: A început oficial sezonul moto 2024 la Bistrița! De la ora 15:00, show de stunt riding

Astăzi a început oficial sezonul moto 2024 la Bistrița! Motocicliști din tot județul s-au adunat în această dimineață în poligonul de pe strada Grănicerilor, la evenimentul „Fii motociclist pentru o zi!”. De la ora 12:00 vor porni în tradiționalul marș pe străzile orașului, iar de la ora 15:00 va avea loc un show de stunt riding, în premieră în Bistrița. Ce alte surprize au pregătit:

Băieții de la Trust MC Bistrița împreună cu Iron Fist MC Bistrița au organizat, astăzi, în poligonul de pe strada Grănicerilor, evenimentul „Fii motociclist pentru o zi”, care are ca scop promovarea culturii moto și a stilului de viață asociat motocicletelor și bikerilor.

La invitația lor au răspuns motocicliști din întreg județul, dar și iubitori de senzații tari pe două roți:

De la ora 12:00 aceștia vor porni în tradiționalul marș pe străzile orașului. Pe parcursul evenimentului, participanții, peste 14 ani, vor putea să „dea o tură cu motorul” ca pasageri, iar cei sub 14 ani vor fi plimbați de instructori moto, parteneri ai evenimentului.

Totodată, de la ora 15:00 va avea loc un show de stunt riding (sport extrem pe două roți ce presupune mișcări acrobatice și de îndemânare cu motocicleta) al băieților de la K Team din Ungaria.

După terminarea programului în aer liber, participanții sunt așteptați la Soho Music Hall unde va avea loc un super concert al trupei Altar.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Daca e despre ,,promovarea culturii moto,, sper sa ii educati pe țărănușii ce își tureaza aiurea motoarele prin oras (nu ca sa atentioneze vreun șofer ci sa impresioneze… dar nu impresioneaza pe nimeni ci doar ne fac sa ne gandim într-un anume fel la mamele lor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.