11.5 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

FELDRU: La 24 de ani, cu poliția internațională pe urme

Un tânăr de 24 de ani, din Feldru, era căutat de polițiști, de mai bine de o lună. Nu doar de cei din România, ci din Europa întreagă. Acesta este autorul unor furturi, pe teritoriul Austriei. Ieri a fost identificat și dus în fața instanțelor clujene.

Polițiștii din România și din Europa întreagă, erau pe urmele unui tânăr din Feldru.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, pe teritoriul Austriei”, se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ BN.

Polițiștii de la Investigații Criminale, pe baza informațiilor obținute prin Biroul SIRENE, au identificat tânărul de 24 de ani.

Acesta a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj și a fost reținut pentru 24 de ore.

„Tânărul urmează să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale”, se arată în același comunicat.

Mandatul a fost emis de autoritățile din Austria, în 7 martie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: