4.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Cu cât merge acasă cel mai bine plătit medic de la Spitalul Județean? Cu echivalentul unei mașini bune

V-ați întrebat cât câștigă cel mai bine plătit medic de la Spitalul Județean? Ei bine, acesta pleacă acasă cu echivalentul unei mașini bune. Informațiile au fost făcute publice de către deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Prezent astăzi la o conferință de presă la Bistrița, deputatul USR Emanuel Ungureanu, care s-a aflat în spatele dezvăluirilor care au dus la anchetarea medicului clujean Mihai Lucan, a precizat faptul că discrepanțele dintre salarii în sistemul medical sunt foarte mari.

Acesta a dat exemplul spitalului din Bistrița, unde cel mai mare salariu lunar ar trece de 8.000 de euro.

„În Bistrița se spune că sunt condiții, sunt și salarii semnificative. Vă dau un ordin de urmărire și puteți să verificați. Există un salariu la această oră, a unui medic din Bistrița, de 39.000 de lei. Știți ce înseamnă 39.000 de lei la cursul de astăzi? Undeva la 8.300 de euro. Am luat vârful, dar salariile au crescut pentru medici semnificativ”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Deputatul nu a dat și nume, însă a precizat că nu este vorba despre un medic anatomopatolog.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...