12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FELDRU: La 24 de ani, cu poliția internațională pe urme

Un tânăr de 24 de ani, din Feldru, era căutat de polițiști, de mai bine de o lună. Nu doar de cei din România, ci din Europa întreagă. Acesta este autorul unor furturi, pe teritoriul Austriei. Ieri a fost identificat și dus în fața instanțelor clujene.

Polițiștii din România și din Europa întreagă, erau pe urmele unui tânăr din Feldru.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, pe teritoriul Austriei”, se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ BN.

Polițiștii de la Investigații Criminale, pe baza informațiilor obținute prin Biroul SIRENE, au identificat tânărul de 24 de ani.

Acesta a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj și a fost reținut pentru 24 de ore.

„Tânărul urmează să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale”, se arată în același comunicat.

Mandatul a fost emis de autoritățile din Austria, în 7 martie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?