8.7 C
Bistrița
miercuri, octombrie 8, 2025

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării a recepționat la Brașov cloudul guvernamental de 100 de milioane euro

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării: Am promis că aducem cloudul guvernamental din anul 2026 în 2024 și exact asta am făcut!

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, a recepționat ieri, la Data Center-ul STS din Brașov, cloudul dedicat – investiția de 100 de milioane de euro care aduce într-un singur loc sistemele informatice ale administrației.

Următorul pas este instalarea pe aceste echipamente de ultimă generație a aplicației unice a statului, care va permite românilor din toată lumea să interacționeze digital cu administrația – de oriunde, oricând, fără cozi sau hârtii inutile.

Mulțumesc pentru implicare tuturor colegilor și partenerilor, fără de care acest proiect unic, nu s-ar fi realizat!”, a transmis Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Iproeb, Fan Courier, Aquabis: NOI locuri de muncă, în Bistrița

FAN Courier caută pentru angajare operator recepție, curieri și manipulant depozit. IPROEB angajează confecționer izolații, lăcătuș mecanic, sudor, electrician, mecanic întreținere și controlor calitate. NOI locuri de muncă sunt disponibile la INST-Nistor, Crama Veche, Grand Hotel COROANA sau GB Instaplan. Oferta completă, mai jos:

FOTO: Nou în Tureac! S-a deschis Minimarket la Ghiță, chiar pe Strada Principală

  Vești bune pentru locuitorii din Tureac! Ieri a fost inaugurat un nou concept de magazin -...

Doi ani dulci cu Patiseria SWEET IRIS! Astăzi, la aniversare, clienții sunt răsfățați cu o degustare de cozonaci

Patiseria SWEET IRIS de pe strada Andrei Mureșanu, nr. 13, din Bistrița, situată în dreptul noului sens giratoriu care o ia spre Năsăudului, și care i-a cucerit definitiv pe toți cei care au gustat deliciile pregătite aici, împlinește astăzi doi ani de existență! Doi ani în care s-au perfecționat, au descoperit, pas cu pas, rețete speciale.