17.8 C
Bistrița
joi, mai 1, 2025

FOTO/VIDEO: Ionuț Bizo, managerul Casa Jamonului, distins cu un premiu special pentru Eleganță și Măiestrie Gastronomică

I Success Top 100 a ajuns pentru prima dată la Bucureşti, ceremonia de gală recompensând cu premii importante cele mai de succes branduri din România. Unul dintre laureații evenimentului a fost și bistrițeanul Ionuț Bizo.

Bistrițeanul Ionuț Bizo – fondatorul brandului Casa Jamonului a fost laureat cu un premiu special în cadrul Galei I Success Top 100.

Ceremonia a avut loc la București, în 28 aprilie, în ultimii 5 ani, I Success organizând o serie de evenimente premium de networking și lifestyle. Acestea s-au desfășurat în locații exclusiviste din Cannes, Veneția, Paris și Dubai, având sute de premiați din toate colțurile lumii.

Premiile I Success devin practic o carte de vizită puternică, ce le consolidează celor selectați poziția în piață.

Între cei care s-au bucurat de o distincție specială la I Success Top 100 a fost și Ionuț Bizo – MASTER CORTADOR DE JAMON.

Ionuț Bizo a devenit Maestru Cortador de Jamon (în urma unui curs în Spania, anul trecut), fiind și ambasadorul Jamonului în România (2022).

Are peste 15 ani de experiență în Spania și 4 ani de activitate ca și Cortador Profesional de Jamon în România. Este singurul Formator de Cortadores de Jamon din România.

Ionuț Bizo deține un Master în Siguranța Alimentară (cu o disertație despre Cum se fabrica Jamonul).

În 2021 a creat Brandul CASA JAMONULUI, participând, de atunci, la ⁠sute de evenimente la cel mai înalt nivel.

Ionuț Bizo a fost invitat în diferite emisiuni, precum Neața cu Răzvan și Dani, dar și la Antena Stars, Kanal D sau PRO TV. A apărut și în filme alături de Văru’ Săndel sau Mircea Bravo.

Jamonul pentru mine nu este un simplu picior de porc! Pentru mine Jamonul înseamnă artă. De aceea încerc să fiu un artist al gustului, care transformă fiecare felie într-o operă de rafinament. Cu respect profund pentru tradiție și o atenție desăvârșită pentru detalii, îmbin tehnica perfectă cu emoția momentului.

Fiecare gest, fiecare tăietură, spune o poveste despre răbdare, măiestrie și iubirea pentru autenticitatea jamónului. Pentru mine, felierea nu este doar un serviciu, ci un spectacol de eleganță și dedicare, menit să încânte toate simțurile”, a declarat Ionuț Bizo.

Mai multe detalii despre fascinanta sa poveste – în linkurile de mai jos: 

OAMENI din BN. Daniela și Ionuț Bizo ne pregătesc o surpriză culinară: Jamonul produs chiar în Bistrița-Năsăud…!

Povestea Casei Jamonului. Ionuț Bizo este „cortador profesional de jamon” și îi învață pe români cum să taie și savureze specialitatea spaniolă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Nu rata PRIME CONNECTIONS – primul eveniment de business networking al anului pentru antreprenorii din Bistrița!

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al primăverii? După succesul evenimentului din toamnă, BNI Bistrița-Năsăud România organizează primul eveniment de business networking în 2025: Prime Connections.

ProAnima e acum Transilvet! Aceiași medici veterinari dedicați și servicii veterinare de top pentru sănătatea animalelor de companie

Clinica veterinară ProAnima s-a reinventat și a devenit Transilvet! Cu o nouă denumire acum, dar în aceeași locație (strada Drumul Dumitrei Vechi, Nr. 29A, Bistrița), medicii veterinari Vlad Ștefănescu și Loredana Zegrea, cei care au pus bazele clinicii, continuă să ofere servicii medicale veterinare de înaltă calitate, bazate pe o experiență vastă și o pregătire internațională.

FOTO: Noul show-room Bilka Tinu House Art, inaugurat astăzi, pe drumul de centură!

Tinu House Art, cel mai mare distribuitor Bilka din țară, a inaugurat astăzi, pe drumul de centură, vizavi de Restaurantul Terra, noul show-room Novatik Bistrița. Într-un spațiu complet renovat și primitor....