21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Cristeștii Ciceului: Doi minori clujeni au tâlhărit un bucureștean

Ultima zi a lunii aprilie a fost una cu ghinion pentru un bucureștean. Acesta se afla în localitatea Cristeștii Ciceului când a fost tâlhărit de două persoane. Făptașii i-au furat bani și bunuri de peste 1.000 de lei. Polițiștii i-au identificat la foarte scurt timp și acum își primesc pedeapsa.

Un bărbat din București se afla în Cristeștii Ciceului, în 30 aprilie. Acesta s-a văzut nevoit să ceară ajutorul poliției.

La data de 30 aprilie a.c., un bărbat, de 42 ani, din București a sesizat poliția cu privire la faptul că, pe raza localității Cristeștii Ciceului, ar fi fost agresat fizic de către două persoane”, se arată într-un comunicat remis presei de reprezentanții IPJ BN.

Dumitru B. a acuzat faptul că agresorii i-ar fi sustras suma de 780 lei și 3 telefoane mobile în valoare de 300 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificați doi tineri de 16 ani, ambii din Cășeiu, județul Cluj. Aceștia sunt bănuiți de comiterea faptelor.

Augustin Cornel R. și Cornel Augustin L. au fost reținuți pentru 24 ore, iar la data de 1 mai au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

Decizia finală a fost a Judecătoriei Beclean. Organele competente au dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: