25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Tehnologia promite să reducă cozile interminabile de la Policlinică

Mai multe fotografii realizate ieri dimineața arată cam cât trebuie să aștepte bistrițenii pentru a beneficia de serviciile policlinicii. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița a găsit deja soluții pentru scăderea timpilor de așteptare: programările online.

După vacanța de 1 mai, bistrițenii au luat cu asalt policlinica de pe strada Gării. Cozile formate ieri, în prima parte a zilei, au fost surprinse și postate pe Facebook, inclusiv pe pagina ziarului Bistrițeanul.ro.

La scurt timp, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, care administrează și policlinica, a reacționat, dezvăluind că deja s-au găsit soluții pentru scăderea timpilor de așteptare.

„Deși policlinica a fost modernizată, în prezent fiind una dintre cele mai moderne policlinici din țară, un lucru încă ne plasează în secolul trecut: cozile interminabile și timpii de așteptare din fața cabinetelor de consultații. Au fost deja luate măsuri pentru remedierea acestor deficiențe, acum două săptămâni având o întâlnire cu reprezentanții firmei de soft care a furnizat programul informatic utilizat de spital, în vederea implementării unui modul de programări online pentru pacienți. Noua facilitate va elimina în mare măsură cozile de la programare și timpii de așteptare din fața cabinetelor, pacienții urmând a avea alocat pe lângă numărul de ordine și ora programată pentru consultație. Până la implementarea noului sistem de programare pentru consultații, ne pare rău pentru neplăcerile create”, precizează managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Ana Dragu

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...