4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Cristeștii Ciceului: Doi minori clujeni au tâlhărit un bucureștean

Ultima zi a lunii aprilie a fost una cu ghinion pentru un bucureștean. Acesta se afla în localitatea Cristeștii Ciceului când a fost tâlhărit de două persoane. Făptașii i-au furat bani și bunuri de peste 1.000 de lei. Polițiștii i-au identificat la foarte scurt timp și acum își primesc pedeapsa.

Un bărbat din București se afla în Cristeștii Ciceului, în 30 aprilie. Acesta s-a văzut nevoit să ceară ajutorul poliției.

La data de 30 aprilie a.c., un bărbat, de 42 ani, din București a sesizat poliția cu privire la faptul că, pe raza localității Cristeștii Ciceului, ar fi fost agresat fizic de către două persoane”, se arată într-un comunicat remis presei de reprezentanții IPJ BN.

Dumitru B. a acuzat faptul că agresorii i-ar fi sustras suma de 780 lei și 3 telefoane mobile în valoare de 300 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificați doi tineri de 16 ani, ambii din Cășeiu, județul Cluj. Aceștia sunt bănuiți de comiterea faptelor.

Augustin Cornel R. și Cornel Augustin L. au fost reținuți pentru 24 ore, iar la data de 1 mai au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

Decizia finală a fost a Judecătoriei Beclean. Organele competente au dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!