Fostul Restaurant Lacto-Vegetarian de pe strada C.R. Vivu din Bistrița, un loc care și-a câștigat reputația cu preparate iubite de toți cei care le-au trecut pragul, s-a reinventat și a devenit Restaurant ALMARS. S-a redeschis în urmă cu câteva luni, iar astăzi, sub comanda bucătarului Ștefan Șimon, școlit în restaurante cu stele Michelin, ALMARS vă invită să trăiți o experiență culinară inedită, mai ales dacă sunteți iubitori de fructe de mare și pește. Mai mult, chef Ștefan Șimon este gata să vă prepare, pe loc, orice specialități, inclusiv din bucătăria internațională, dacă îl provocați cu o rețetă anume, la care poftiți sau de care vă e dor.
Iubiți creveții, caracatița, midiile, calamarul sau peștele proaspăt? Atunci musai să aflați că în Bistrița s-a deschis, în urmă cu câteva luni, în locația unde a funcționat în trecut Restaurantul Lacto-Vegetarian, pe strada C.R. Vivu, nr. 60-64, un restaurant unde în centrul atenției sunt aceste delicii, pregătite impecabil de un bucătar talentat. Și când spunem talentat mai adăugăm și pasionat și instruit, format în restaurante cu stele Michelin.
Este vorba despre Restaurant ALMARS, care vă așteaptă cu un meniu internațional, gata să satisfacă și gusturile celor mai pretențioși clienți. Mai ales a celor în căutare de gusturi autentice, rețete ca la carte, oricât ar fi de sofisticate.
Acum, la Restaurant ALMARS puteți trăi în fiecare zi o experiență culinară inedită, într-un decor elegant și primitor, perfect pentru o ieșire în familie sau o cină romantică, ba chiar și pentru o întâlnire de afaceri.
Specialitatea casei este bucătăria mediteraneeană, fiind pus un accent deosebit pe prospețimea ingredientelor și pe execuția impecabilă a preparatelor.
La Restaurant Almars veți găsi mereu pește proaspăt, calitate premium, dar și o gamă diversificată de fructe de mare, de la scoici, creveți, midii și până la calamar și caracatiță, gătite ca la carte, cu plating-uri creative, de chef Ștefan Șimon, școlit în restaurante cu stele Michelin.
Chiar în aceste zile chef Șimon a pregătit și câțiva burgeri cu care să vă surprindă, inclusiv o delicatesă cu calamari.
Ce este inedit la Restaurant ALMARS e abordarea chefului Ștefan Șimon față de clienți.
Pentru că este aici doar pentru voi, este dispus să vă răspundă oricând oricărei provocări culinare din bucătăria națională sau internațională. Vreți fructe de mare ca în Grecia? Se face! O paella ca în Spania, făcută exact cu orezul folosit de bucătarii spanioli renumiți? Se face!
Pe lângă fructe de mare și pește, în meniu se regăsesc și preparate clasice, cum ar fi burgeri sau ceafă țigănească, toate pregătite cu aceeași grijă și pasiune.
Dacă veniți să vă răsfățați cu bunătăți una și una aici, nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți unde să vă lăsați mașina, fiind disponibile cinci locuri de parcare, în spatele restaurantului.
Așadar, dacă doriți să vă bucurați de o experiență gastronomică deosebită, cu delicatese gătite cu grijă și inspirație, nu trebuie decât să dați o fugă până la Restaurant Almars, situat pe strada C.R. Vivu, nr. 60-64, din Bistrița.
Iar cu un LIKE dat paginilor de Facebook și Instagram Restaurant Almars – Il Gusto Mediterraneo rămâneți la curent cu toate noutățile și lucrurile frumoase care se vor întâmpla aici.