13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO: Accident pe DN 17! O fetiță de 2 ani a ajuns la spital

O neacordare de prioritate a băgat în spital în câteva clipe o fetiță de doi ani și doi adulți. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, la intersecția drumului de la Șintereag cu cel către Blăjenii de Jos. Din primele informații, un șofer care voia să o ia spre Blăjeni nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o altă mașină care circula regulamentar pe DN17.

Impactul a fost atât de puternic că mașina al cărei șofer nu s-a asigurat când a virat spre Blăjeni a aterizat în câmp, cu roțile în sus. În cele două mașini erau în total șapte persoane, dintre care doi copii.

La locul accidentului au ajuns imediat o ambulanță și un Echipaj de Prim Ajutor, care au preluat răniții, doi bărbați și fetița de doi anișori, toți prezentând politraumatisme în urma impactului.

Confrom reprezentanților ISU BN, victimele vor fi transportate la UPU SMURD pentru investigații suplimentare și tratament medical. VEZI alte foto în galerie:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: