5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO: Accident pe DN 17! O fetiță de 2 ani a ajuns la spital

O neacordare de prioritate a băgat în spital în câteva clipe o fetiță de doi ani și doi adulți. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, la intersecția drumului de la Șintereag cu cel către Blăjenii de Jos. Din primele informații, un șofer care voia să o ia spre Blăjeni nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o altă mașină care circula regulamentar pe DN17.

Impactul a fost atât de puternic că mașina al cărei șofer nu s-a asigurat când a virat spre Blăjeni a aterizat în câmp, cu roțile în sus. În cele două mașini erau în total șapte persoane, dintre care doi copii.

La locul accidentului au ajuns imediat o ambulanță și un Echipaj de Prim Ajutor, care au preluat răniții, doi bărbați și fetița de doi anișori, toți prezentând politraumatisme în urma impactului.

Confrom reprezentanților ISU BN, victimele vor fi transportate la UPU SMURD pentru investigații suplimentare și tratament medical. VEZI alte foto în galerie:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...