24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO: Accident pe DN 17! O fetiță de 2 ani a ajuns la spital

O neacordare de prioritate a băgat în spital în câteva clipe o fetiță de doi ani și doi adulți. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, la intersecția drumului de la Șintereag cu cel către Blăjenii de Jos. Din primele informații, un șofer care voia să o ia spre Blăjeni nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o altă mașină care circula regulamentar pe DN17.

Impactul a fost atât de puternic că mașina al cărei șofer nu s-a asigurat când a virat spre Blăjeni a aterizat în câmp, cu roțile în sus. În cele două mașini erau în total șapte persoane, dintre care doi copii.

La locul accidentului au ajuns imediat o ambulanță și un Echipaj de Prim Ajutor, care au preluat răniții, doi bărbați și fetița de doi anișori, toți prezentând politraumatisme în urma impactului.

Confrom reprezentanților ISU BN, victimele vor fi transportate la UPU SMURD pentru investigații suplimentare și tratament medical. VEZI alte foto în galerie:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...