13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: Accident pe DN 17! O fetiță de 2 ani a ajuns la spital

O neacordare de prioritate a băgat în spital în câteva clipe o fetiță de doi ani și doi adulți. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, la intersecția drumului de la Șintereag cu cel către Blăjenii de Jos. Din primele informații, un șofer care voia să o ia spre Blăjeni nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o altă mașină care circula regulamentar pe DN17.

Impactul a fost atât de puternic că mașina al cărei șofer nu s-a asigurat când a virat spre Blăjeni a aterizat în câmp, cu roțile în sus. În cele două mașini erau în total șapte persoane, dintre care doi copii.

La locul accidentului au ajuns imediat o ambulanță și un Echipaj de Prim Ajutor, care au preluat răniții, doi bărbați și fetița de doi anișori, toți prezentând politraumatisme în urma impactului.

Confrom reprezentanților ISU BN, victimele vor fi transportate la UPU SMURD pentru investigații suplimentare și tratament medical. VEZI alte foto în galerie:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.