11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

FOTO- S-a răsturnat cu auto-camionul pe DN17 și a scăpat fără nicio zgârietură !

În urmă cu puțin timp, un camion s-a răsturnat într-un șanț de pe DN17, în localitatea Podirei. Deși mastodontul a ajuns pe o parte, șoferul a scăpat fără nicio zgârietură.

Un autocamion care tocmai descărcase materiale de construcție în Șieu- Măgheruș s-a răsturnat pe DN17, în localitatea Podirei. Autocamionul a ajuns pe o parte, în șanțul de pe marginea drumului.

Deși s-a răsturnat cu mastodontul, șoferul a scăpat fără nicio zgârietură. Acesta ar fi pierdut controlul volanului după ce ar fi tras prea tare dreapta pentru a evita o coliziune cu un autoturism intrat în depășire.

„Un bărbat de 66 de ani din Cociu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN17, la ieșirea din localitatea Podirei, spre Beclean, ar fi pierdut controlul acesteia, răsturnându-se în șanțul din afara părții carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: