10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VICTORIE! ”Poezia e la Bistrița” revine în forță

Credeați că rămânem fără festival de poezie? Nici gând! Datorită reacțiilor în masă, Festivalul internațional de poezie și muzică de cameră „Poezia e la Bistrița” revine în forță, mai încrezător ca niciodată.

Iată cum sună anunțul unuia dintre organizatorii festivalului: „Au fost două zile extrem de grele la Bistritz. Reacțiile voastre – cu adevărat extraordinare! Toate (aparențele) clișee despre forța literaturii au fost reinvestite cu sens. Festivalul Poezia e la Bistrița a obținut finanțarea de care avea nevoie. Așadar, 12-15 iulie, ediția a X-a. Pentru care vă mulțumim.

Dan Coman, unul dintre pilonii de susținere ai evenimentului, este cel care a făcut ieri dimineață anunțul anulării festivalului. Profesorul scriitor a reușit să facă destulă gălăgie în mediul online, astfel încât fondurile necesare organizării au fost alocate.

Bistrițenii nu pot decât să se bucure și să aștepte ediția cu numărul zece a festivalului.

 

Marina Coroian

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: