9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO – Distracția de sâmbătă: Aruncatul cu vopsea pe mașini!

Proprietarii mai multor mașini s-au trezit azi cu… mașinile tunate. Un bistrițean, pus pe glume… nesărate, a aruncat cu găleata cu vopsea pe mai multe autoturisme. Când i s-a terminat vopseaua, a dat cu… lapte!

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc azi pe strada Dragoș Vodă din municipiu, lângă chioșcuri.

Un bistrițean pus pe glume proaste s-a gândit să „tuneze” niște mașini din parcare.

Astfel, a luat găleata cu vopsea și și-a început „opera de artă”.

Patru mașini au fost „pictate” cu vopsea neagră.

Totuși, făptașul își pusese în gând să „tuneze” cinci mașini, așa că pe ultima, dacă nu i-a mai ajuns vopseaua, a aruncat cu… lapte!

Proprietarii mașinilor vandalizate au depus plângere la poliție și speră să-l găsească pe „artist” și să-l pună să plătească.

Locurile de parcare din zonă sunt atribuite, dar nu se pune problema să fie răzbunarea vreunui locatar. Doar una dintre cele patru mașini vandalizate nu era de-a locului, însă era parcată cu acordul celui ce deține locul de parcare respectiv. Chiar și așa, parcările de reședință sunt asigurate de luni până vineri, între orele 17:00 – 08:00.

Politiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea faptașului. Proprietarii autoturismelor speră ca cineva să fi observat măcar o mișcare și să poată da informații.

Până una alta, fiți cu ochii-n patru, mai ales dacă vă parcați mașinile pe… Dragoș Vodă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.