22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO – Distracția de sâmbătă: Aruncatul cu vopsea pe mașini!

Proprietarii mai multor mașini s-au trezit azi cu… mașinile tunate. Un bistrițean, pus pe glume… nesărate, a aruncat cu găleata cu vopsea pe mai multe autoturisme. Când i s-a terminat vopseaua, a dat cu… lapte!

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc azi pe strada Dragoș Vodă din municipiu, lângă chioșcuri.

Un bistrițean pus pe glume proaste s-a gândit să „tuneze” niște mașini din parcare.

Astfel, a luat găleata cu vopsea și și-a început „opera de artă”.

Patru mașini au fost „pictate” cu vopsea neagră.

Totuși, făptașul își pusese în gând să „tuneze” cinci mașini, așa că pe ultima, dacă nu i-a mai ajuns vopseaua, a aruncat cu… lapte!

Proprietarii mașinilor vandalizate au depus plângere la poliție și speră să-l găsească pe „artist” și să-l pună să plătească.

Locurile de parcare din zonă sunt atribuite, dar nu se pune problema să fie răzbunarea vreunui locatar. Doar una dintre cele patru mașini vandalizate nu era de-a locului, însă era parcată cu acordul celui ce deține locul de parcare respectiv. Chiar și așa, parcările de reședință sunt asigurate de luni până vineri, între orele 17:00 – 08:00.

Politiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea faptașului. Proprietarii autoturismelor speră ca cineva să fi observat măcar o mișcare și să poată da informații.

Până una alta, fiți cu ochii-n patru, mai ales dacă vă parcați mașinile pe… Dragoș Vodă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.