20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO – Distracția de sâmbătă: Aruncatul cu vopsea pe mașini!

Proprietarii mai multor mașini s-au trezit azi cu… mașinile tunate. Un bistrițean, pus pe glume… nesărate, a aruncat cu găleata cu vopsea pe mai multe autoturisme. Când i s-a terminat vopseaua, a dat cu… lapte!

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc azi pe strada Dragoș Vodă din municipiu, lângă chioșcuri.

Un bistrițean pus pe glume proaste s-a gândit să „tuneze” niște mașini din parcare.

Astfel, a luat găleata cu vopsea și și-a început „opera de artă”.

Patru mașini au fost „pictate” cu vopsea neagră.

Totuși, făptașul își pusese în gând să „tuneze” cinci mașini, așa că pe ultima, dacă nu i-a mai ajuns vopseaua, a aruncat cu… lapte!

Proprietarii mașinilor vandalizate au depus plângere la poliție și speră să-l găsească pe „artist” și să-l pună să plătească.

Locurile de parcare din zonă sunt atribuite, dar nu se pune problema să fie răzbunarea vreunui locatar. Doar una dintre cele patru mașini vandalizate nu era de-a locului, însă era parcată cu acordul celui ce deține locul de parcare respectiv. Chiar și așa, parcările de reședință sunt asigurate de luni până vineri, între orele 17:00 – 08:00.

Politiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea faptașului. Proprietarii autoturismelor speră ca cineva să fi observat măcar o mișcare și să poată da informații.

Până una alta, fiți cu ochii-n patru, mai ales dacă vă parcați mașinile pe… Dragoș Vodă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.