12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO/VIDEO – Două mașini s-au făcut praf în intersecția cu drumul Dumitrei Vechi. O șoferiță a rămas blocată în mașină

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident auto în intersecția drumului Dumitrei Vechi cu centura. O șoferiță implicată în accident a rămas blocată în mașină, fiind ulterior transportată la spital.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, la intersecția dintre drumul Dumitrei Vechi cu centura. Din primele informații rezultă faptul că șoferița care venea dinspre Dealul Dumitrei nu s-a asigurat când a intrat în intersecție, iar un alt autoturism care mergea spre Năsăud a luat-o în plin.

În urma impactului, șoferița, care nu purta centură, a rămas blocată în autoturism, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera. Acesteia i s-a acordat primul ajutor la fața locului, fiind ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență.

„Echipajele ajunse la fața locului au găsit două autoturisme implicate, cu două victime, o femeie și un bărbat, conștiente, cooperante, una în afara autoturismului și una blocată în autoturism. Victima blocată a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și predată echipajelor medicale. Ambele victime sunt transportate la UPU Bistrița în vederea continuării investigațiilor medicale”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Cei doi șoferi erau singuri în autoturisme. Mașinile au fost serios avariate în urma impactului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.