22 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Bistriţeanul care şi-a „însemnat” motocicleta cu mesaje anti-PSD dă cu subsemnatul la Poliţie

Tânărul care şi-a personalizat motocicleta şi a expus-o până şi în faţa sediului partidului PSD Bistrița-Năsăud a fost chemat în această dimineaţă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean pentru a da explicaţii cu privire la mesajul cu care circulă pe stradă.

Totul a început în urmă cu câteva săptămâni, când Cristi, absolvent al Liceului de Arte „Corneliu Baba”, şi-a transformat motocicleta într-o adevărată „pancartă”. Şi-a personalizat-o cu mesajul anti-PSD devenit popular în ultima perioadă şi şi-a expus-o, îndrăzneţ, pe unde a vrut.

Mai întâi s-a prezentat cu ea la UNTOLD, unde, spunea el, până şi poliţiştii clujeni şi-au făcut poze cu motocicleta. Ulterior, ca mesajul să fie clar, Cristi şi-a parcat-o exact în faţa sediului organizației PSD Bistriţa-Năsăud.

Poliţia s-a autosesizat şi cercetează cazul încă de când au apărut primele poze în spaţiul virtual cu motocicleta respectivă. Astăzi, însă, tânărul a fost chemat la Poliţie pentru a da mai multe explicaţii cu privire la mesajul pe care îl transmite. Deocamdată nu se ştie dacă motociclistul a încălcat vreo prevedere legală sau nu.

Mia Biligan 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: