13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Viața pe Bârgău: Când alcoolul te urcă la volan și te duce direct în sediul poliției

Un tânăr din Bistrița Bârgăului a ajuns direct în sediul poliției, după ce „alcoolul din el” și-a făcut de cap. Alcoolul a crescut adrenalina și tot alcoolul l-a făcut să urce la volanul unei mașini furate. Și asta nu e tot.

Un tânăr de 23 de ani din Bistrița Bârgăului a consumat ieri băuturi alcoolice. Nivelul de alcool din sânge a crescut și i-a transmis băiatului nevoia de senzații tari.

Așa că nu a stat pe gânduri și a furat un autoturism, care se afla deschis și neasigurat, cu cheia în contact, într-o parcare de pe raza localității Prundu Bîrgăului.

De acolo, a gonit până în Bistrița Bârgăului, o distanță de 2 km, deși nu avea permis.

Polițiștii l-au identificat și în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de aproape 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 23 ani, din Bistrița Bârgăului, pe care îl cercetează pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, se arată în comunicatul emis de IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: