8.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 21, 2024

FOTO/VIDEO – Beat bine, și-a făcut mașina praf pe Dealul Herinei

În urmă cu puțin timp, un bărbat din Jelna și-a făcut praf mașina pe Dealul Herinei. Acesta consumase alcool înainte să se urce la volan.

Accidentul s-a produs pe DN15A, pe Dealul Herinei. Din primele informații rezultă faptul că șoferul, un bărbat de 64 de ani din Jelna, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în decor, avariind-o destul de serios.

La locul accidentului a fost găsită o victimă cu politraumatism și excoriații, care a fost transportată la UPU SMURD de către echipajul TIM. Autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile PSI“, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Se pare că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acestuia urmează să i se preleveze probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

„Pe DN 15 A, între localitățile Sărățel și Herina, un bărbat, de 64 de ani, din Jelna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers spre Bistrița, a pierdut controlul directiei de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț. În urma accidentului, conducatorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital“, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE:

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul avea permisul anulat. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a arătat faptul că acesta avea o valoare a alcoolemiei de infracțiune.

 

[arve url=”https://youtu.be/bYs9xnA9qFw” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!