-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO/VIDEO – Beat bine, și-a făcut mașina praf pe Dealul Herinei

În urmă cu puțin timp, un bărbat din Jelna și-a făcut praf mașina pe Dealul Herinei. Acesta consumase alcool înainte să se urce la volan.

Accidentul s-a produs pe DN15A, pe Dealul Herinei. Din primele informații rezultă faptul că șoferul, un bărbat de 64 de ani din Jelna, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în decor, avariind-o destul de serios.

La locul accidentului a fost găsită o victimă cu politraumatism și excoriații, care a fost transportată la UPU SMURD de către echipajul TIM. Autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile PSI“, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Se pare că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acestuia urmează să i se preleveze probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

„Pe DN 15 A, între localitățile Sărățel și Herina, un bărbat, de 64 de ani, din Jelna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers spre Bistrița, a pierdut controlul directiei de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț. În urma accidentului, conducatorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital“, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE:

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul avea permisul anulat. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a arătat faptul că acesta avea o valoare a alcoolemiei de infracțiune.

 

[arve url=”https://youtu.be/bYs9xnA9qFw” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.