15.4 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

FOTO – Accident cu trei mașini implicate, cauzat de neatenție, pe Libertății

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe strada Libertății din municipiu. Din primele informații au fost implicate trei autoturisme, de vină fiind neatenția. Cinci persoane au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Libertății. Din primele informații rezultă că șoferul unui autoturism voia să facă stânga pe o străduță, iar cei din spate nu au fost atenți și nu i-au observat manevra și nu au mai apucat să oprească, intrând unul în altul.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau șapte persoane. Toate victimele implicate au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SAJ și SMURD. Din cele șapte persoane, cinci au ajuns la spital, iar două au refuzat transportul.

În accident au fost implicate 7 persoane, iar la UPU SMURD Bistrița au fost transportate 5 victime( 3 femei și 2 bărbați). Victimele prezentau contuzii și excoriații, leziuni care nu le pun viața în pericol”, anunță reprezentanții ISU BN.

Toți cei trei șoferi implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Momentan sunt blocate două benzi de circulație.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.