13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Pârtia Cocoș se redeschide astăzi

Pârtia Cocoș se va redeschide astăzi, începând cu ora 18:00, urmând ca aceasta să fie disponibilă amatorilor de sporturi de iarnă doar după-masa, preț de trei ore. Deocamdată nu se știe cât va reuși municipalitatea să țină deschisă pârtia.

Potrivit unei informări a Primăriei Bistrița, Pârtia Cocoș se va redeschide astăzi la ora 18:00. Municipalitatea a fost ajutată de temperaturile scăzute, dar și de tunurile de zăpadă care au fost puse în funcțiune în această perioadă, pentru a face pârtia practicabilă.

În perioada următoare, pârtia va fi deschisă zilnic între orele 18:00 și 21:00. Deocamdată nu se știe cât va reuși municipalitatea să țină deschisă pârtia de pe Dealul Cocoș.

Sezonul acesta, pârtia a fost deschisă prima dată luna aceasta, iar amatorii de sporturi de iarnă s-au putut bucura de ea doar o săptămână. În cele 8 zile în care a fost deschisă, Primăria Bistrița a vândut 3.451 de cartele, încasând aproape 100.000 de lei.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: