8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Asistenții medicali își dau concursul… la restaurant!

Spitalul Județean are nevoie de asistenți medicali debutanți. Doritorii s-au înscris și așteptau anunțarea programului de susținere a probelor. Directorul le-a dat o veste… neașteptată! Proba se dă… la restaurant!

Oamenii merg la restaurant pentru a servi masa, a sărbători ceva, a încheia o afacere etc. Dar s-ar părea că restaurantul e și locul unde se dau probe de admitere pe funcții. Și nu e vorba de domeniul culinar. Ci de cel medical.

La restaurantul Giulia își vor da proba cei interesați să devină… asistenți medicali debutanți. Bineînțeles, nu vor fi puși să toarne în pahare sau să aranjeze mese.

Decizia a fost luată din cauza numărului mare de candidați și a spațiului mic disponibil în incinta spitalului județean.

„Ca urmare a numărului mare de candidați, înscriși la concursul de «Asistent medical generalist» (158 de dosare admise), a fost publicat un calendar de desfăsurare a concursului. ATENȚIE!!! Deoarece, Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu dispune de o sală care să permită accesul simultan a unui număr așa mare de candidați, proba scrisă a examenului se va desfășura în data de 28 februarie, începând cu ora 10:00, în sala restaurantului Giulia 2, str. Lucian Blaga. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat Gabriel Lazany managerul Spitalului Județean, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: