16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO – Au lovit un cap de pod, în drum spre școală. Pățania unor tineri din Telciu

Trei tineri de 18, 19 și 16 ani din Telciu nu au mai ajuns la școală în această dimineață, după ce s-au izbit cu autoturismul de un cap de pod. Toți ocupanții autoturismului au fost răniți.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în localitatea Telciu. Autoturismul în care se aflau trei tineri, care, culmea, se îndreptau spre școală, a lovit un cap de pod. Cei trei se îndreptau spre Liceul Tehnologic Telciu, unde învață.

În autoturism se aflau trei tineri de 18, 19 și 16 ani, care au reușit să se autoevacueze înainte de sosirea echipajelor medicale ISU și SAJ. Toți trei au fost răniți.

„Toate cele trei victime ale accidentului de la Telciu (două de sex masculin în vârstă de 18 și 19 ani, respectiv una de sex feminin în vârstă de 16 ani) sunt preluate de echipajele medicale alocate la locul evenimentului și transportate la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale. Victimele prezintă multiple traumatisme și leziuni și suspiciune de fracturi de membre inferioare și superioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: