10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

S-a semnat! Tășuleasa Social are doi MARI parteneri în realizarea proiectului Via Transilvanica

Proiectul Via Transilvanica are, începând de azi, încă doi promotori și susținători. Asociația Tășuleasa a semnat acordul cu noii parteneri. AFLĂ despre cine este vorba și ce spune contractul:

În cadrul unei conferințe de presă s-a anunțat azi semnarea unui acord de parteneriat între o autoritate publică, o regie și Asociația Tășuleasa Social. Totul a fost făcut pentru ca proiectul Via Transilvanica să poată fi dus la bun sfârșit.

Acest acord de parteneriat, dintre noi, ca autoritate publică centrală, cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva și Asociația Tășuleasa Social a fost semnat astăzi. Există semnăturile pe care noi le-am dat astăzi pe acest acord de parteneriat. Am început un nou drum, un parteneriat pe care atât noi, cât și Romsilva, ne dorim ca acest proiect atât de important pentru țară să se concretizeze, să se finalizeze” a declarat ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

Obiectivele acestui acord pot fi auzite AICI:

[arve url=”https://youtu.be/oHRlc5_Ua4Y” /]

 

Zic lucrul acest în calitate de voluntar al Tășuleasa Social, pentru că sunt foarte bucuros. În urma bunelor practici pe care noi le-am arătat la nivelul județului Bistrița Năsăud, când, într-un timp record, prin parteneriate cu UAT-uri, oamenii de bună credință, am reușit să punem în practică cei 134 de km din Via Transilvanica, în urma unor discuții, astăzi s-a semnat acest acord de parteneriat. Cred că e cel mai important proiect demarat în anul centenarului. A pornit tocmai dintr-o societate dezbinată, și sperăm ca acest drum care unește să fie un început” a spus și Radu Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.