8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Ați văzut-o? Orice informație contează!

O femeie din Beclenuț ar fi plecat de acasă încă din data de 11 mai. Cei apropiați au anunțat poliția, care o caută deja de câteva zile. Ați văzut-o?

În 11 mai, o femeie ar fi plecat de acasă, din Beclenuț. S-ar părea că aceasta are probleme psihice, motiv pentru care cei apropiați solicită ajutor oricui.

„Nu știu dacă o cunoașteți pe Mihaela Pop din Beclenuț. Poate mulți o cunoașteți și știți că nu e bine, că are probleme psihice. Am auzit că nu a mai fost deloc pe acasă și nu știe nimeni nimic despre ea. Dacă o vedeți sau dacă ați văzut-o, din 11 mai încoace, vă rog să mă anunțați”, a scris Adelina pe Facebook.

Cei apropiați au sesizat inclusiv poliția cu privire la dispariția femeii.

La data de 16 mai a.c., un bărbat de 51 de ani din Beclenuț a sesizat dispariția concubinei sale, o femeie de 50 de ani din aceeași localitate. La aceeași dată a fost dispusă căutarea la nivel național, fiind desfășurate activități în vederea găsirii acesteia”, a declarat pentru Bistrițeasnul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Dacă aveți informații ce pot fi de folos, sunați la 112 sau anunțați cea mai apropiată unitate de Poliție.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: