10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

ATENȚIE! ANAF nu-ți trimite mesaje să-ți revendici bani!

S-ar părea că a apărut un nou tip de fraudă! ANAF atrage atenția asupra faptului că s-ar trimite mesaje, în numele instituției. Cei care primesc mesajele sunt îndemnați să completeze un formular pentru a-și revendica o sumă de bani.

Ingeniozitatea escrocilor nu are limite!

S-ar părea că un nou tip de înșelătorie ar circula în prezent. Unii primesc mesaje, de tip SMS sau mail, în numele ANAF. Aceștia sunt îndemnați să completeze un formular pentru a putea revendica o anumită sumă de bani.

Reprezentanții ANAF atrag atenția asupra faptului că agenția NICIODATĂ nu va trimite mesaje de acest tip.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea. Persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF. Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora. Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite și, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro ! anunță reprezentanții instituției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.