15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

ATENȚIE! ANAF nu-ți trimite mesaje să-ți revendici bani!

S-ar părea că a apărut un nou tip de fraudă! ANAF atrage atenția asupra faptului că s-ar trimite mesaje, în numele instituției. Cei care primesc mesajele sunt îndemnați să completeze un formular pentru a-și revendica o sumă de bani.

Ingeniozitatea escrocilor nu are limite!

S-ar părea că un nou tip de înșelătorie ar circula în prezent. Unii primesc mesaje, de tip SMS sau mail, în numele ANAF. Aceștia sunt îndemnați să completeze un formular pentru a putea revendica o anumită sumă de bani.

Reprezentanții ANAF atrag atenția asupra faptului că agenția NICIODATĂ nu va trimite mesaje de acest tip.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea. Persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF. Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora. Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite și, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro ! anunță reprezentanții instituției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...