11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

ATENȚIE! ANAF nu-ți trimite mesaje să-ți revendici bani!

S-ar părea că a apărut un nou tip de fraudă! ANAF atrage atenția asupra faptului că s-ar trimite mesaje, în numele instituției. Cei care primesc mesajele sunt îndemnați să completeze un formular pentru a-și revendica o sumă de bani.

Ingeniozitatea escrocilor nu are limite!

S-ar părea că un nou tip de înșelătorie ar circula în prezent. Unii primesc mesaje, de tip SMS sau mail, în numele ANAF. Aceștia sunt îndemnați să completeze un formular pentru a putea revendica o anumită sumă de bani.

Reprezentanții ANAF atrag atenția asupra faptului că agenția NICIODATĂ nu va trimite mesaje de acest tip.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea. Persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF. Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora. Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite și, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro ! anunță reprezentanții instituției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?