7.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Daniel Suciu are șanse mari să ajungă președinte executiv al PSD. Cine îl susține

Funcția de președinte executiv al PSD a făcut cu ochiul mai multor membri marcanți ai partidului. Printre ei se numără și Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării. Acesta are de partea sa nume importante din partid.

Oficial trei membri marcanți ai PSD și-au anunțat candidatura pentru fotoliul de președinte executiv al partidului. Este vorba despre Daniel Florea  – primarul Sectorului 5 din București, senatorul Paul Stănescu și Daniel Suciu – vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Numele lui Daniel Suciu este vehiculat de câteva zile, însă abia ieri, printr-o postare pe Facebook, bistrițeanul a confirmat că va candida.

Primul care i-a oferit sprijinul a fost tocmai Radu Moldovan, tot pe Facebook, tot printr-o postare: „Colegul nostru Daniel Suciu a decis să candideze la funcția de Președinte Executiv al PSD în 29 iunie! Felicitări Daniel și mult succes! Suntem alături de tine!”.

Potrivit Mediafax, nu doar președintele Consiliului Județean Radu Moldovan i-a oferit sprijinul lui Daniel Suciu. Sprijinul ar veni și de la premierul Viorica Dăncilă, care l-ar prefera pe Daniel Suciu ca mâna sa dreaptă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.