14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Daniel Suciu are șanse mari să ajungă președinte executiv al PSD. Cine îl susține

Funcția de președinte executiv al PSD a făcut cu ochiul mai multor membri marcanți ai partidului. Printre ei se numără și Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării. Acesta are de partea sa nume importante din partid.

Oficial trei membri marcanți ai PSD și-au anunțat candidatura pentru fotoliul de președinte executiv al partidului. Este vorba despre Daniel Florea  – primarul Sectorului 5 din București, senatorul Paul Stănescu și Daniel Suciu – vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Numele lui Daniel Suciu este vehiculat de câteva zile, însă abia ieri, printr-o postare pe Facebook, bistrițeanul a confirmat că va candida.

Primul care i-a oferit sprijinul a fost tocmai Radu Moldovan, tot pe Facebook, tot printr-o postare: „Colegul nostru Daniel Suciu a decis să candideze la funcția de Președinte Executiv al PSD în 29 iunie! Felicitări Daniel și mult succes! Suntem alături de tine!”.

Potrivit Mediafax, nu doar președintele Consiliului Județean Radu Moldovan i-a oferit sprijinul lui Daniel Suciu. Sprijinul ar veni și de la premierul Viorica Dăncilă, care l-ar prefera pe Daniel Suciu ca mâna sa dreaptă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!