21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Daniel Suciu are șanse mari să ajungă președinte executiv al PSD. Cine îl susține

Funcția de președinte executiv al PSD a făcut cu ochiul mai multor membri marcanți ai partidului. Printre ei se numără și Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării. Acesta are de partea sa nume importante din partid.

Oficial trei membri marcanți ai PSD și-au anunțat candidatura pentru fotoliul de președinte executiv al partidului. Este vorba despre Daniel Florea  – primarul Sectorului 5 din București, senatorul Paul Stănescu și Daniel Suciu – vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Numele lui Daniel Suciu este vehiculat de câteva zile, însă abia ieri, printr-o postare pe Facebook, bistrițeanul a confirmat că va candida.

Primul care i-a oferit sprijinul a fost tocmai Radu Moldovan, tot pe Facebook, tot printr-o postare: „Colegul nostru Daniel Suciu a decis să candideze la funcția de Președinte Executiv al PSD în 29 iunie! Felicitări Daniel și mult succes! Suntem alături de tine!”.

Potrivit Mediafax, nu doar președintele Consiliului Județean Radu Moldovan i-a oferit sprijinul lui Daniel Suciu. Sprijinul ar veni și de la premierul Viorica Dăncilă, care l-ar prefera pe Daniel Suciu ca mâna sa dreaptă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...