0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

VIDEO Spargere de cascadorii râsului! Un hoț s-a strecurat într-un chioșc printre chipsuri și snacksuri

Vineri noaptea, un hoț și-a încercat norocul la un chioșc din zona Ștefan cel Mare. Acesta a intrat în interior printre rafturi… după ce ar fi luat jos câteva scânduri care compuneau pereții chioșcului. După ce a „dezmembrat” casa de marcat, hoțul s-a făcut nevăzut prin aceeași metodă.

O spargere de cascadorii râsului petrecută vineri noaptea la un chioșc de cartier i-a amuzat până și pe oamenii legii. Un hoț venit parcă dintr-un film cu ninja s-a gândit să profite de încasările unui chioșc din lemn din zona Ștefan cel Mare vineri, pe la ora 03:00.

Metoda prin care a ales să pătrundă în interior este, însă, cel puțin inedită. Hoțul ar fi desprins câteva scânduri care compuneau pereții chioșcului și a intrat printre rafturile cu chipsuri și snacksuri.

Odată ajuns în interior, hoțul a mers ață la casa de marcat, pe care, din viteză și nerăbdare a dezmembrat-o pe loc și s-a făcut nevăzut prin același loc. Isprava hoțului a fost surprinsă însă de camerele de supraveghere ale chioșcului respectiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb vineri noaptea s-a sesizat prin 112 sustragerea a 250 de lei din casa de marcat a chioșcului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...