14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

VIDEO Spargere de cascadorii râsului! Un hoț s-a strecurat într-un chioșc printre chipsuri și snacksuri

Vineri noaptea, un hoț și-a încercat norocul la un chioșc din zona Ștefan cel Mare. Acesta a intrat în interior printre rafturi… după ce ar fi luat jos câteva scânduri care compuneau pereții chioșcului. După ce a „dezmembrat” casa de marcat, hoțul s-a făcut nevăzut prin aceeași metodă.

O spargere de cascadorii râsului petrecută vineri noaptea la un chioșc de cartier i-a amuzat până și pe oamenii legii. Un hoț venit parcă dintr-un film cu ninja s-a gândit să profite de încasările unui chioșc din lemn din zona Ștefan cel Mare vineri, pe la ora 03:00.

Metoda prin care a ales să pătrundă în interior este, însă, cel puțin inedită. Hoțul ar fi desprins câteva scânduri care compuneau pereții chioșcului și a intrat printre rafturile cu chipsuri și snacksuri.

Odată ajuns în interior, hoțul a mers ață la casa de marcat, pe care, din viteză și nerăbdare a dezmembrat-o pe loc și s-a făcut nevăzut prin același loc. Isprava hoțului a fost surprinsă însă de camerele de supraveghere ale chioșcului respectiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb vineri noaptea s-a sesizat prin 112 sustragerea a 250 de lei din casa de marcat a chioșcului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!