14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

TERRAQUA OPEN Platinum – cel mai mare turneu de tenis pentru amatori, la Bistrița!

A devenit deja tradiție ca Bistrița să găzduiască cel mai mare turneu de tenis pentru amatori – TERRAQUA OPEN. La ediția din acest an la start s-au anunțat 187 de concurenți la cele două probe: simplu și dublu.

De astăzi și până duminică, 7 iulie, la Grand Slam Tennis Club de pe strada Drumul Cetății, nr. 26, se desfășoară cel mai mare turneu de tenis pentru amatori care a avut loc vreodată în Bistrița – TERRAQUA OPEN Platinum Bistrița! Aflat la cea de a VI-a ediție, anul acesta turneul a adunat la start 187 de concurenți la cele două probe: simplu și dublu. În total 167 de meciuri de tenis vor fi jucate pe baza sportivă Grand Slam Tennis Club de pe strada Drumul Cetății, nr. 26, în cele patru zile de concurs.

Turneul organizat în parteneriat cu circuitul național Tenis Partener include șase probe de simplu pentru toate nivelurile, dar și trei probe de dublu. Organizatorii au pregătit premii de peste 5.000 de lei, o tombolă și alte surprize, precum și o masă festivă pentru jucători.

Porțile bazei sportive Grand Slam Tennis Club sunt deschise tuturor celor care vor să se bucure de atmosfera pozitivă, plină de bună dispoziție specifică sportului alb!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: