9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

TERRAQUA OPEN Platinum – cel mai mare turneu de tenis pentru amatori, la Bistrița!

A devenit deja tradiție ca Bistrița să găzduiască cel mai mare turneu de tenis pentru amatori – TERRAQUA OPEN. La ediția din acest an la start s-au anunțat 187 de concurenți la cele două probe: simplu și dublu.

De astăzi și până duminică, 7 iulie, la Grand Slam Tennis Club de pe strada Drumul Cetății, nr. 26, se desfășoară cel mai mare turneu de tenis pentru amatori care a avut loc vreodată în Bistrița – TERRAQUA OPEN Platinum Bistrița! Aflat la cea de a VI-a ediție, anul acesta turneul a adunat la start 187 de concurenți la cele două probe: simplu și dublu. În total 167 de meciuri de tenis vor fi jucate pe baza sportivă Grand Slam Tennis Club de pe strada Drumul Cetății, nr. 26, în cele patru zile de concurs.

Turneul organizat în parteneriat cu circuitul național Tenis Partener include șase probe de simplu pentru toate nivelurile, dar și trei probe de dublu. Organizatorii au pregătit premii de peste 5.000 de lei, o tombolă și alte surprize, precum și o masă festivă pentru jucători.

Porțile bazei sportive Grand Slam Tennis Club sunt deschise tuturor celor care vor să se bucure de atmosfera pozitivă, plină de bună dispoziție specifică sportului alb!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...