0.2 C
Bistrița
joi, ianuarie 27, 2022

TERRAQUA OPEN Platinum – cel mai mare turneu de tenis pentru amatori, la Bistrița!

A devenit deja tradiție ca Bistrița să găzduiască cel mai mare turneu de tenis pentru amatori – TERRAQUA OPEN. La ediția din acest an la start s-au anunțat 187 de concurenți la cele două probe: simplu și dublu.

De astăzi și până duminică, 7 iulie, la Grand Slam Tennis Club de pe strada Drumul Cetății, nr. 26, se desfășoară cel mai mare turneu de tenis pentru amatori care a avut loc vreodată în Bistrița – TERRAQUA OPEN Platinum Bistrița! Aflat la cea de a VI-a ediție, anul acesta turneul a adunat la start 187 de concurenți la cele două probe: simplu și dublu. În total 167 de meciuri de tenis vor fi jucate pe baza sportivă Grand Slam Tennis Club de pe strada Drumul Cetății, nr. 26, în cele patru zile de concurs.

Turneul organizat în parteneriat cu circuitul național Tenis Partener include șase probe de simplu pentru toate nivelurile, dar și trei probe de dublu. Organizatorii au pregătit premii de peste 5.000 de lei, o tombolă și alte surprize, precum și o masă festivă pentru jucători.

Porțile bazei sportive Grand Slam Tennis Club sunt deschise tuturor celor care vor să se bucure de atmosfera pozitivă, plină de bună dispoziție specifică sportului alb!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...