12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

FOTO: S-a deschis circulația peste calea ferată de pe Slavici! NOI reguli de circulație în zonă:

Mult așteptata deblocare a circulației în zona căii ferate de pe Slavici, a sosit! De astăzi, zona este redeschisă. Totuși, șoferii trebuie să fie foarte atenți deoarece s-au schimbat regulile de circulație în zonă. CE stradă are prioritate și unde sunteți obligați să virați dreapta:

S-a întâmplat! Circulația în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe Ioan Slavici e redeschisă, începând cu această dimineață.

Aseară, după ora 22:00, s-au finalizat de trasat marcajele rutiere. Iar un echipaj al Polițieii Locale a păzit zona de cei care ar fi intrat cu mașinile în perimetrul căii ferate, mixtura asfaltică nefiind uscată în totalitate.

Totuși, redeschiderea circulației în zona respectivă aduce cu sine și noi reguli de circulație:

STRADA CU PRIORITATE

Acum, strada cu prioritate este Ioan Slavici spre Subcetate, NU mai e Ioan Slavici – Eroilor, așa cum fusese inițial.

VIRAJ OBLIGATORIU DREAPTA

Cei care vin de pe strada Colibiței spre Ioan Slavici, au OBLIGATORIU dreapta.

La fel, cei care vin de pe Arțarilor spre Ioan Slavici, sunt OBLIGAȚI să vireze dreapta, nemaiputând să treacă peste calea ferată, ca înainte. DOAR dacă merg prin spatele Pieței Decebal, spre Cuza Vodă.

DOUĂ BENZI dinspre Subcetate spre Apollo

Cei care ajung la calea ferată, venind dinspre Subcetate, sunt acum pe drum prioritar. Odată ce au trecut de calea ferată, au două benzi pe care se pot încadra: dreapta- pentru a vira pe Arțarilor și cea din stânga pentru viraj stânga spre Colibiței sau pentru a merge tot înainte spre Apollo.

De asemenea, cei care vin dinspre Apollo și merg spre Subcetate, odată ce traversează calea ferată, se pot încadra pe banda pentru înainte sau viraj dreapta, și banda din stânga pentru viraj pe Eroilor.

Oricum, până se vor monta indicatoarele rutiere și participanții la trafic se vor obișnui cu noile reguli, în zonă vor exista polițiști care vor dirija circulația.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...