7.7 C
Bistrița
luni, mai 13, 2024

FOTO – Un TIR condus de un bistrițean a lovit în plin un microbuz în Satu Mare. Patru oameni au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital ieri, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit în plin de un TIR înmatriculat în Bistrița-Năsăud. Se pare că bistrițeanul a pierdut controlul mastodontului în urma unei defecțiuni la sistemul de frânare.

Accidentul s-a produs pe DN19, între localitatea Moftinu Mic și municipiul Carei. TIR-ul înmatriculat în Bistrița-Năsăud a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un microbuz de pasageri.

Potrivit polițiștilor, șoferul de 40 de ani din Bistrița-Năsăud, care conducea TIR-ul a ajuns pe contrasens, în urma unei defecțiuni a unui disc de frânare de la capul tractor.

În accident a fost implicat și un autoturism care circula în spatele microbuzului. Acesta a ajuns pe acostament, după ce șoferul a încercat să evite impactul. Nimeni din autoturism nu a fost rănit.

Nu același lucru se poate spune despre șoferul și pasagerii microbuzului. La spital au ajuns șoferul de 42 de ani și trei pasageri de 39, 43 și 45 de ani. Șoferul a rămas încarcerat între fiarele microbuzului, având nevoie de intervenția pompierilor pentru a se elibera.

Foto: ISU Satu Mare 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.