19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Scandal cauzat de alcool, terminat cu lovituri de cuțit pe Someșului

Noaptea trecută, un scandal cauzat de alcool s-a terminat cu lovituri de cuțit la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost tăiat în zona umărului.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 03:40, la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. După ce s-au cinstit bine cu multe pahare cu alcool, un bărbat de 49 de ani din Bistrița s-a luat la harță cu unul de 34 de ani din localitatea Cămărașu, județul Cluj.

Cel din urmă a luat un cuțit și și-a înjunghiat amicul de pahar în zona umărului. Bărbatul de 49 de ani înjunghiat în umăr a ajuns la spital, rănile fiind însă superficiale.

Întrucât apropiații bărbatului înjunghiat au devenit agitați, s-a apelat și la un echipaj de mascați ai Jandarmeriei.

„Într-o locuință, din cauza consumului de alcool, un bărbat de 49 de ani, din Bistrița, a fost lovit cu un cuțit, în zona umărului, de un altul de 34 de ani, din Cămărașu – Cluj. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Foto: Arhivă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: