26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Scandal cauzat de alcool, terminat cu lovituri de cuțit pe Someșului

Noaptea trecută, un scandal cauzat de alcool s-a terminat cu lovituri de cuțit la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost tăiat în zona umărului.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 03:40, la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. După ce s-au cinstit bine cu multe pahare cu alcool, un bărbat de 49 de ani din Bistrița s-a luat la harță cu unul de 34 de ani din localitatea Cămărașu, județul Cluj.

Cel din urmă a luat un cuțit și și-a înjunghiat amicul de pahar în zona umărului. Bărbatul de 49 de ani înjunghiat în umăr a ajuns la spital, rănile fiind însă superficiale.

Întrucât apropiații bărbatului înjunghiat au devenit agitați, s-a apelat și la un echipaj de mascați ai Jandarmeriei.

„Într-o locuință, din cauza consumului de alcool, un bărbat de 49 de ani, din Bistrița, a fost lovit cu un cuțit, în zona umărului, de un altul de 34 de ani, din Cămărașu – Cluj. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Foto: Arhivă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: