9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Scandal cauzat de alcool, terminat cu lovituri de cuțit pe Someșului

Noaptea trecută, un scandal cauzat de alcool s-a terminat cu lovituri de cuțit la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost tăiat în zona umărului.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 03:40, la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. După ce s-au cinstit bine cu multe pahare cu alcool, un bărbat de 49 de ani din Bistrița s-a luat la harță cu unul de 34 de ani din localitatea Cămărașu, județul Cluj.

Cel din urmă a luat un cuțit și și-a înjunghiat amicul de pahar în zona umărului. Bărbatul de 49 de ani înjunghiat în umăr a ajuns la spital, rănile fiind însă superficiale.

Întrucât apropiații bărbatului înjunghiat au devenit agitați, s-a apelat și la un echipaj de mascați ai Jandarmeriei.

„Într-o locuință, din cauza consumului de alcool, un bărbat de 49 de ani, din Bistrița, a fost lovit cu un cuțit, în zona umărului, de un altul de 34 de ani, din Cămărașu – Cluj. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Foto: Arhivă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...