12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Greu cu limbile străine la Poliția Locală. Un agent a „inventat” un nou model de mașină: Mini Cupăr

Un agent de la Poliția Locală Bistrița a reușit să inventeze un nou model de mașină: „Mini Cupăr”. S-a întâmplat într-un proces verbal al unei amenzi acordate pentru că a parcat pe un loc de parcare de reședință …

Zeloși, polițiștii locali care nu îi iartă pe cei care parchează pe unde le taie capul, fără a plăti taxa de parcare sau fără să le pese că ocupă un loc de parcare de reședință plătit. Ce se întâmplă însă atunci când habar n-au cum se scrie modelul sau marca mașinii pe care o au în față?!

Ei bine, se apucă de inventat… sau de scris cum se aude. Cel puțin asta a făcut un polițist local, care a pocit bine de tot numele modelului Mini Cooper al celor de la BMW.

Într-un proces verbal care a însoțit o amendă, acesta a scris Mini Cupăr, în loc de Mini Cooper. Amenda, în valoare de 32,5 lei a fost aplicată săptămâna trecută, după ce posesorul „Mini Cupărului” a parcat pe strada Dumbravei. Acesta stătea de ceva vreme bună pe un loc de parcare de reședință.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: