-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Awake Festival 2019: Programul pe zile

Se apropie Awake Festival 2019! Între 15 și 18 august, pe domeniul Teleki din  Gornești (Mureș) – organizatorii v-au pregătit o mulţime de concerte, spectacole exclusive, întâlniri cu speakeri locali și internaționali care vor aborda problemele actuale, dar într-un stil relaxat și cu multe surprize…

AWAKE F1rst – spectacolul exclusiv creat special pentru AWAKE –  va urca sâmbătă pe Main Stage, alături de Netsky și De Staat. După ce anul trecut a fost VIŢA DE VIE – ÎN CORZI, în 2019 vă aducem AWAKE THE PRODIGY – TRIBUTE TO KEITH.

Duminică, 18 august, programul muzical al Festivalului se va încheia cu BOHEMIAN SYMPHONY by Bohemia Symphonic Orchestra.

Biletele de o zi, precum și suplimentul de camping sunt acum disponibile pe bilete.awakefestival.ro, iabilet.ro şi eventim.ro.

Feed your mind la #Awake3

Scena Feed Your Mind vă așteaptă cu 4 zile de conținut cu speakeri locali și internaționali care vor aborda problemele actuale, dar într-un stil relaxat și cu multe surprize.

Pe lângă discursurile interactive și panourile inspiraționale, nu puteți pierde momentele special pe care organizatorii le-au pregătit pentru voi.

Momente speciale:

Open Mic Sessions – deveniți un vorbitor și exprimați-vă ideile pe scenă, la una din sesiunile tematice: „Idei antreprenoriale”, „Fail Better” sau „Imaginați-vă Festivalul viitorului”. Înregistrările vor fi deschise la scena Feed Your Mind în timpul festivalului.

Cafea cu organizatorii – veți avea ocazia să întâlniți echipa de organizatori a festivalului AWAKE și să îi întrebați orice.

Coffee Workshop special – veți auzi totul despre aromele și gusturile cafelei, procesul de fabricare și cum să recunoașteți diferite tipuri de specialități de cafea.

Verificați evenimentul Feed Your Mind, pagina de Facebook și site-ul web pentru actualizări despre speakerii confirmați și programul complet al evenimentului.  Don’t forget to feed your mind daily!  feedyourmind.ro |  Facebook.com/FeedYourMindAwake

Regulament la AWAKE#3

Vă așteptăm la cel mai fain boutique festival al verii. Dar în primul rând, citește regulamentul festivalului. Vrem să fim siguri că totul va decurge bine, așa că informează-te despre ce se poate și ce nu: https://bit.ly/2K3sPZk„, au subliniat organizatorii festivalului.

Site   Facebook Event   InstagramYoutube

Alte detalii despre Awake Festival puteţi recite accesând linkurile de mai jos:

Awake Festival: Enter Shikari, Coma și mulți alți artiști vor electriza domeniul Teleki, la Mureș!

Concurs pentru toţi DJ-ii şi trupele interesate să cânte la AWAKE Festival!

Noutăți de iunie, la AWAKE Festival…!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...