22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

După cazul Caracal, se găsesc dispăruții pe bandă rulantă!

Trei dintr-o lovitură! Într-o singură zi, polițiștii au reușit să găsească trei persoane date dispărute. E vorba de două minore și un bărbat ce era căutat de aproape doi ani de zile.

După cazul Caracal s-au intensificat căutările persoanelor date dispărute.

La Bistrița, o astfel de acțiune de identificare a persoanelor date dispărute, la nivel național, nu s-a lăsat fără… reușită. Și nu una, ci trei persoane date dispărute au fost identificate de polițiști, într-o singură zi!

Un bărbat era căutat de o țară întreagă de aproape doi ani de zile.

„La data de 2 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale au acţionat pe raza municipiului Bistriţa, pentru identificarea persoanelor dispărute de la domiciliu şi pentru care s-a dispus măsura căutării la nivel naţional. În urma activităţilor desfăşurate au fost depistate două minore de 13, respectiv 16 ani, acestea fiind predate Centrului pentru Protecția Copilului Bistriţa. De asemenea, în cadrul activităţilor, a fost depistat, pe raza localității Hăşmaşul Ciceului, comuna Uriu un bărbat de 48 de ani, faţă de care a fost dispusă căutarea la nivel naţional din data de 13.11.2017, fiind persoană dispărută”, anunță reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: