14.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

ȘOCANT! Un tânăr abandonat de părinți la naștere ar fi fost violat de un consumator de droguri

Un tânăr de 19 ani, care a ieșit anul acesta din sistemul de protecție a copilului, ar fi fost violat noaptea trecută de un alt tânăr de 24 de ani. Incidentul violent a avut loc în zona gării din Năsăud. În urma agresiunii, tânărul a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Surse Bistrițeanul.ro spun că tânărul a fost abuzat sexual noaptea trecută, după miezul nopții. Totul s-a petrecut aproape de gara din Năsăud. Autorul ar fi un tânăr problemă, de 24 de ani, care ar fi consumat droguri. Familia acestuia ar fi apelat în trecut inclusiv la un psiholog pentru a-l ajuta, însă fără rezultate.

În urma agresiunii, tânărul abuzat a ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Culmea, anul acesta în mai, tânărul a ieșit din sistemul de protecție a copilului.

Tânărul fusese abandonat la naștere și până anul acesta a locuit cu familia sa adoptivă, cu care păstra legătura. În mai, ajutat de o fundație, acesta a primit o locuință unde s-a mutat, și a reușit să se angajeze la o firmă de ambalaje.

UPDATE:

La nivelul Poliției Transporturi Feroviare Bistrița-Năsăud a fost înregistrată o plângere pentru viol. Persoana vătămată este un tânăr de 19 ani. Se fac cercetări în continuare”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Virgina Pîrlea, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Foto: Arhivă

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.