-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Diseară plouă cu stele! POV21 vă invită la a VI-a ediție dedicată perseidelor!

Cei de la POV21 v-au pregătit o seară cu multe surprize, dedicată stelelor căzătoare! Acestea se pot vedea diseară pe Dealul Budacului, iar evenimentul va începe la ora 20:00.

 Perseidele se pot vedea cu ochiul liber în fiecare an, în jurul datei de 12 august. Într-o oră cad aproximativ 100 de meteori, pentru care organizatorii au adus telescoape speciale.

 Tot ce trebuie să aduci este o pătură și voia bună. De restul s-au ocupat deja cei de la POV21. Alexandra Crăciun, The Serpents, Maria Matean, Sorin Găzdac, Navzar și MadHouse vor concerta live diseară! Cei mai curajoși dintre voi își pot arăta talentele într-o super rundă de karaoke.

Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru copii! Voluntarii de la POV au pregătit o serie de activități recreative și jocuri surpriză pentru tineret. Cei mici se vor putea bucura de picturi pe față.

Mai mult decât atât, „surpriza” serii va fi un foc de tabără, unde vă puteți aduce chitarele! La final se vor lansa o grămadă de lampioane care vor lumina cerul, împreună cu stelele căzătoare.

Pentru cei care doresc să contribuie va fi amplasată o urnă de donații, banii adunați fiind donați unei case de copii din județ.

Coordonatorul evenimentului este Ana Maria Retegan, iar tinerii de la POV vor să demonstreze că se poate face gălăgie chiar și într-un oraș mai mic, ca al nostru.

Sunteți așteptați diseară, începând cu ora 20:00, pe Dealul Budacului, zona serbărilor zăpezii!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.