12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Diseară plouă cu stele! POV21 vă invită la a VI-a ediție dedicată perseidelor!

Cei de la POV21 v-au pregătit o seară cu multe surprize, dedicată stelelor căzătoare! Acestea se pot vedea diseară pe Dealul Budacului, iar evenimentul va începe la ora 20:00.

 Perseidele se pot vedea cu ochiul liber în fiecare an, în jurul datei de 12 august. Într-o oră cad aproximativ 100 de meteori, pentru care organizatorii au adus telescoape speciale.

 Tot ce trebuie să aduci este o pătură și voia bună. De restul s-au ocupat deja cei de la POV21. Alexandra Crăciun, The Serpents, Maria Matean, Sorin Găzdac, Navzar și MadHouse vor concerta live diseară! Cei mai curajoși dintre voi își pot arăta talentele într-o super rundă de karaoke.

Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru copii! Voluntarii de la POV au pregătit o serie de activități recreative și jocuri surpriză pentru tineret. Cei mici se vor putea bucura de picturi pe față.

Mai mult decât atât, „surpriza” serii va fi un foc de tabără, unde vă puteți aduce chitarele! La final se vor lansa o grămadă de lampioane care vor lumina cerul, împreună cu stelele căzătoare.

Pentru cei care doresc să contribuie va fi amplasată o urnă de donații, banii adunați fiind donați unei case de copii din județ.

Coordonatorul evenimentului este Ana Maria Retegan, iar tinerii de la POV vor să demonstreze că se poate face gălăgie chiar și într-un oraș mai mic, ca al nostru.

Sunteți așteptați diseară, începând cu ora 20:00, pe Dealul Budacului, zona serbărilor zăpezii!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: