4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FOTO: Înghesuială mare la Figa! Peste 7500 de oameni

 Peste 7500 de oameni au ajuns în decursul zilei de ieri la Băile Figa. Dacă unii dintre ei au reușit să intre în complex și să își găsească un șezlong, alții au ieșit după câteva minute afară, pentru că nu au găsit loc lângă bazine.

Pentru că a fost duminică și pentru că în sfârșit a dat căldura, oamenii din împrejurimile Becleanului și nu numai, au venit cu mic cu mare la scăldat, la Băile Figa. Supărați că nu au găsit loc lângă bazine, unii dintre ei au făcut cale întoarsă!

În decursul zilei de ieri s-au înregistrat peste 7500 de persoane care au intrat în complexul balnear. Deși extrem de aglomerat, oamenii veneau continuu. Cu toate acestea, în alți ani, Băile Figa au înregistrat și zile în care numărul oamenilor din complex ajungea la 10.000.

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a explicat pentru Bistrițeanul.ro faptul că accesul oamenilor nu poate fi restricționat întrucât zona Băilor Figa este spațiu în aer liber și nu se poate cuantifica un număr exact de oameni care ar putea să intre în complex. De asemenea, cei care nu au găsit loc pe șezlong, au putut să își întindă prosoapele pe spațiul verde fără nicio problemă.

Cei care nu au beneficiat de serviciile complexului și își vor banii plătiți la intrare, îi vor primi înapoi”, a mai spus Nicolae Moldovan.

Lista cu prețurile complexului o puteți găsi aici:

  • Intrare parc balnear (copii sub 7 ani acces gratuit) – 15 RON/zi
  • Intrare bazin acoperit – 10 RON/zi
  • Acces tobogane (Aqua-Land) – 10 RON/zi
  • Teren de fotbal – 30 RON/ora
  • Teren de tenis  -10 RON/ora
  • Taxa pentru Jacuzzi – 2 RON/20min
  • Taxa pentru sauna – 2 RON/20min
  • Taxa pentru fitness – 2 RON/ora
  • Abonament intrare – 50 lei / lună

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: