4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

ȘOCANT! Un tânăr abandonat de părinți la naștere ar fi fost violat de un consumator de droguri

Un tânăr de 19 ani, care a ieșit anul acesta din sistemul de protecție a copilului, ar fi fost violat noaptea trecută de un alt tânăr de 24 de ani. Incidentul violent a avut loc în zona gării din Năsăud. În urma agresiunii, tânărul a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Surse Bistrițeanul.ro spun că tânărul a fost abuzat sexual noaptea trecută, după miezul nopții. Totul s-a petrecut aproape de gara din Năsăud. Autorul ar fi un tânăr problemă, de 24 de ani, care ar fi consumat droguri. Familia acestuia ar fi apelat în trecut inclusiv la un psiholog pentru a-l ajuta, însă fără rezultate.

În urma agresiunii, tânărul abuzat a ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Culmea, anul acesta în mai, tânărul a ieșit din sistemul de protecție a copilului.

Tânărul fusese abandonat la naștere și până anul acesta a locuit cu familia sa adoptivă, cu care păstra legătura. În mai, ajutat de o fundație, acesta a primit o locuință unde s-a mutat, și a reușit să se angajeze la o firmă de ambalaje.

UPDATE:

La nivelul Poliției Transporturi Feroviare Bistrița-Năsăud a fost înregistrată o plângere pentru viol. Persoana vătămată este un tânăr de 19 ani. Se fac cercetări în continuare”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Virgina Pîrlea, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Foto: Arhivă

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: