13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Aquabis: Se sistează apa în Simioneşti şi Monariu. Precipitaţii abundente în Lunca Ilvei

Aquabis SA îşi informează consumatorii că până luni – 26 august 2019, la orele 16.00 – se sistează apa TOTAL în localităţile Simioneşti şi Monariu.

În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii accidentale .

Tot astăzi, 25 august 2019,  între orele 12.00 – 16.00 se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile în municipiul Bistriţa, pe Bulevardul 1 Decembrie.

UPDATE 18.20:

Din cauza precipitațiilor abundente înregistrate pe raza comunei Lunca Ilvei – Aquabis SA este nevoită să SISTEZE TOTAL furnizarea apei potabile în localitate. Măsura se aplică din 25 august 2019, orele 18.00.

Apa nu se află actualmente în parametrii normali pentru consum. Reluarea furnizării apei potabile va fi posibilă numai după ce situația va reintra în normal”, anunţă cei de la Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval. Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: