7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Aquabis: Se sistează apa în Simioneşti şi Monariu. Precipitaţii abundente în Lunca Ilvei

Aquabis SA îşi informează consumatorii că până luni – 26 august 2019, la orele 16.00 – se sistează apa TOTAL în localităţile Simioneşti şi Monariu.

În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii accidentale .

Tot astăzi, 25 august 2019,  între orele 12.00 – 16.00 se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile în municipiul Bistriţa, pe Bulevardul 1 Decembrie.

UPDATE 18.20:

Din cauza precipitațiilor abundente înregistrate pe raza comunei Lunca Ilvei – Aquabis SA este nevoită să SISTEZE TOTAL furnizarea apei potabile în localitate. Măsura se aplică din 25 august 2019, orele 18.00.

Apa nu se află actualmente în parametrii normali pentru consum. Reluarea furnizării apei potabile va fi posibilă numai după ce situația va reintra în normal”, anunţă cei de la Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval. Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.