20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Aquabis: Se sistează apa în Simioneşti şi Monariu. Precipitaţii abundente în Lunca Ilvei

Aquabis SA îşi informează consumatorii că până luni – 26 august 2019, la orele 16.00 – se sistează apa TOTAL în localităţile Simioneşti şi Monariu.

În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii accidentale .

Tot astăzi, 25 august 2019,  între orele 12.00 – 16.00 se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile în municipiul Bistriţa, pe Bulevardul 1 Decembrie.

UPDATE 18.20:

Din cauza precipitațiilor abundente înregistrate pe raza comunei Lunca Ilvei – Aquabis SA este nevoită să SISTEZE TOTAL furnizarea apei potabile în localitate. Măsura se aplică din 25 august 2019, orele 18.00.

Apa nu se află actualmente în parametrii normali pentru consum. Reluarea furnizării apei potabile va fi posibilă numai după ce situația va reintra în normal”, anunţă cei de la Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval. Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.