19.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-o căruță trasă de un tractorist beat

Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case din Tureac. Bărbatul era urcat într-o căruță, atașată la un tractor. La o manevră cu spatele, bărbatul s-a dezechilibrat, iar căzătura i-a fost fatală. Șoferul tractorului era băut.

Un grav accident s-a petrecut pe Valea Bârgăului, în localitatea Tureac. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case după ce a căzut dintr-o căruță care era atașată la un tractor.

„Echipajul de prim-ajutor SMURD de la Prundu Bârgăului a găsit victima în stop cardio-respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Cercetările efectuate de polițiști la fața locului au arătat că accidentul s-a produs în momentul în care era efectuată o manevră cu spatele. Șoferul tractorului era băut.

„Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Secției 2 la fața locului, se pare că bărbatul se afla într-o căruță atașată la un tractor care era manevrat cu spatele, de către un alt bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, fiind astfel accidentat de atelaj. Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicată a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Foto @ Ilustrativ – PortalSM

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.