27.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-o căruță trasă de un tractorist beat

Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case din Tureac. Bărbatul era urcat într-o căruță, atașată la un tractor. La o manevră cu spatele, bărbatul s-a dezechilibrat, iar căzătura i-a fost fatală. Șoferul tractorului era băut.

Un grav accident s-a petrecut pe Valea Bârgăului, în localitatea Tureac. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case după ce a căzut dintr-o căruță care era atașată la un tractor.

„Echipajul de prim-ajutor SMURD de la Prundu Bârgăului a găsit victima în stop cardio-respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Cercetările efectuate de polițiști la fața locului au arătat că accidentul s-a produs în momentul în care era efectuată o manevră cu spatele. Șoferul tractorului era băut.

„Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Secției 2 la fața locului, se pare că bărbatul se afla într-o căruță atașată la un tractor care era manevrat cu spatele, de către un alt bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, fiind astfel accidentat de atelaj. Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicată a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Foto @ Ilustrativ – PortalSM

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...