24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-o căruță trasă de un tractorist beat

Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case din Tureac. Bărbatul era urcat într-o căruță, atașată la un tractor. La o manevră cu spatele, bărbatul s-a dezechilibrat, iar căzătura i-a fost fatală. Șoferul tractorului era băut.

Un grav accident s-a petrecut pe Valea Bârgăului, în localitatea Tureac. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case după ce a căzut dintr-o căruță care era atașată la un tractor.

„Echipajul de prim-ajutor SMURD de la Prundu Bârgăului a găsit victima în stop cardio-respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Cercetările efectuate de polițiști la fața locului au arătat că accidentul s-a produs în momentul în care era efectuată o manevră cu spatele. Șoferul tractorului era băut.

„Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Secției 2 la fața locului, se pare că bărbatul se afla într-o căruță atașată la un tractor care era manevrat cu spatele, de către un alt bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, fiind astfel accidentat de atelaj. Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicată a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Foto @ Ilustrativ – PortalSM

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.