20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-o căruță trasă de un tractorist beat

Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case din Tureac. Bărbatul era urcat într-o căruță, atașată la un tractor. La o manevră cu spatele, bărbatul s-a dezechilibrat, iar căzătura i-a fost fatală. Șoferul tractorului era băut.

Un grav accident s-a petrecut pe Valea Bârgăului, în localitatea Tureac. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în curtea unei case după ce a căzut dintr-o căruță care era atașată la un tractor.

„Echipajul de prim-ajutor SMURD de la Prundu Bârgăului a găsit victima în stop cardio-respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Cercetările efectuate de polițiști la fața locului au arătat că accidentul s-a produs în momentul în care era efectuată o manevră cu spatele. Șoferul tractorului era băut.

„Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Secției 2 la fața locului, se pare că bărbatul se afla într-o căruță atașată la un tractor care era manevrat cu spatele, de către un alt bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, fiind astfel accidentat de atelaj. Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicată a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Foto @ Ilustrativ – PortalSM

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: