21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Bază sportivă de două milioane de euro la Sîngeorz-Băi. Ce investiții mai pregătește Ministerul Dezvoltării pentru stațiune:

Sîngeorz-Băi va avea o bază sportivă în aer liber de 2,2 milioane de euro, cu 516 locuri în tribune. De asemenea, elevii din stațiune vor avea parte de o școală modernă, cu laboratoare și săli de clasă renovate și dotate.

Ministrul Dezvoltării Daniel Suciu a anunțat într-o postare pe Facebook că a preluat Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi, prin Compania Națională de Investiții.

Liceul va fi reabilitat, urmând ca în prima clădire să fie amenajate 11 săli de clasă și 6 laboratoare dotate complet, iar în a doua clădire 9 săli de clasă și un laborator de informatică. Clădirile vor fi anvelopate și extinse prin mansardare, iar instalațiile electrice, termice și sanitare reabilitate.

Potrivit ministrului, ieri a fost desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiilor, expertizelor și studiului de fezabilitate.

Prin Ministerul Dezvoltării va fi realizată și o bază sportivă în aer liber. Indicatorii investiției vor fi aprobați săptămâna viitoare.

„Am solicitat și primit de la primărie documentația tehnică, iar miercurea viitoare voi aproba indicatorii investiției și voi emite ordinul pentru organizarea licitației. Peste 10 milioane de lei (2,2 milioane de euro), pentru 516 locuri în tribune, vestiare și clădire administrativă”, a postat pe pagina sa de Facebook, ministrul Daniel Suciu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: